måndag 9 januari 2012

Kvällens fundering...

Vad är skillnaden mellan oss som startar en blogg och går ner på ett väldigt ohälsosamt sätt och skapar rädsla för mat och mellan andra som startar bloggar och går ner på ett hälsosamt sätt som njuter av mat...?
Vill inte alla vara hälsosamma?
Vad har vi gemensamt som väljer denna ohälsosamma livsstilen?
Varför får vi en sådan hysteri och tvångsbeteende kring kalorier, siffror och kilon, hets, dulco när inte de andra får det?

Vad tror ni?

3 kommentarer:

  1. Ååh jag skrev värsta långa kommentarenså försvann det :( Men kortfattat vi strövar efter undervikt medans de strävar efter en sund kropp. Sen väljer vi att svälta oss ock laxera, och så utvecklar vi en rädsla, och ångest för mat. Eller ja för att hå upp i vikt. Men vi väljer faktiskt själva att svälta oss och allt vad vi gör i början. Men sen sitter man här med fetaste p gesten för minsta lilla man äter och det enda mAn tänke på är viktnedgång.. Då har vi pga av våra, från början frivilliga, val hamnat i en ötstörning.. Och ofrivilligt så tänker vi endast på vikten. Men de som vill få ner hälsosamt, de går ber lite i taget och vill bara gå ner litegrann och börja träna lite ibland och äta nyttigare. Sen är dom nöjda ändå.. Ja babbligt as hell men hoppas du förstår poängen, haha ;) Kram

    SvaraRadera
  2. Riktigt svårt att svara på det där. Sjukt att man själv inte ens vet hahah.

    SvaraRadera
  3. Vilka undeerbara nykelben!
    Är det du på bilden?<3

    SvaraRadera