söndag 24 juli 2011

Morgonvikt: 53,8kg (-8hg)
Jag fattar inte varför jag fortfarande har massa fett på kroppen. Försvinn äckelfett! Mina lår och min mage är fortfarande så jävla äckliga..

Idag blir det ännu en dag med fruktfasta, honungsmelon, mums!

4 kommentarer:

  1. sv: hih , jaa :) shit vad duktig du äär!!! du har ju gått ner skit många kilon! :D Jag avgudar dig .. hur har du gjort ? :) <3 Och hur lång är du ? :)

    SvaraRadera
  2. svar: Jag vet hur det är, haha. En något irriterande grej är att jag hade för vana att köpa extremt dyra och lyxiga kläder, i typ stl 38 dvs för små, som "morötter" liksom, så jag skulle motiveras arr gå ner i vikt för att kunna använda dem. Nu sitter de som tält på mig. Snacka om slöseri med pengar. Min målvikt var 65kg(äckligt!!!!) från början, sedan kröp den neråt allteftersom. Jag trodde inte att jag någonsin skulle nå 50, utan skrev det mest i bloggdesignen av estetiska själ. Haha. Men nu väger jag 50kg och är äckligt tjock ändå.. Jag har kommit på att för mig handlar det inte så mycket om vikten längre. För mig handlar det självklart om hur jag ser ut, men framför allt är det viktigaste för mig att jag går ner. Jag får en kick av varje hg jag förlorar. Så länge jag blir mindre så är jag nöjd liksom, vilken vikt det än ligger på. Förstår du hur jag menar?
    Jag ska rensa idag har jag bestämt, vi får se hur det går, haha. Du pratar med världens slarvigaste person ;)

    Sluta vara så hård mot dig själv, du är sjukt vacker! Kolla höftbenen bara!!

    Kram på dig! <3

    SvaraRadera
  3. förrästen är det du på bilden här???

    SvaraRadera
  4. har du gått ner 24 kilo?? :O wow!

    SvaraRadera